Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új Termékek

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Oleo-Mac
Cikkszám: 61549001E5
Raktáron

Oleo-Mac PPH 250 ágvágó

Az Oleo-Mac PPH 250 ágvágó ideális szerszám a kis illetve közepes átmérőjű faágak magasban történő levágásához.
A termék kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik, a 10”-os vezetőnek és a 3/8” x 0.050” láncnak köszönhetően tökéletes kombinációja a sokoldalúságnak, erőnek és tartósságnak.
A motor (25 cm3 lökettérfogatú, 1,2 LE-s) elegendő teljesítményt nyújt a magasban történő munkavégzéshez.

A PPH 250 ágvágó modellt akár egy kevésbé tapasztalt személy is könnyen kezelheti, köszönetően az EasyOn rendszernek és az AlwaysOn stopkapcsolónak, amelyek segítségével elkerülhető a motor túlszivatása.

Erős és tartós motor köszönhetően, 2 gyűrűs dugattyúnak és a nikkel bevonatú hengernek, a kovácsolt hajtókarnak és főtengelynek, a 3 részből álló főtengelynek.
Az egész fordulatszám tartományon jelentkező magas forgatónyomatéknak köszönhetően tiszta vágás és állandó teljesítmény jellemzi a berendezést akár sűrű ültetvény esetén is.

A berendezéshez mellékelt egyszerű heveder könnyen személyre szabható és a gépkezelőnek nagy mozgásszabadságot biztosít.

Otthoni felhasználók számára készült gép. Könnyen indítható, könnyen használható, könnyen karbantartható; ideális eszköz a házkörüli feladatok gyors és gondos elvégzéséhez.

24 hónap fogyasztói, 6 hónap vállalkozás általi felhasználás esetén vállalt jótállással, *beüzemelve, ingyen szállítjuk!

*Mit értünk a "beüzemelve" szó alatt? 
Nekünk kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, így munkatársaink egy próbaindítást végeznek a gépen postázás előtt, mellyel meggyőződnek a termék megfelelő működéséről. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy egy munkára kész berendezés kerül a birtokába a csomag átvételekor.

129.900 Ft